Een week zonder iPhone 6

Door Hoite op maandag 29 september 2014 23:04 - Reacties (42)
Categorie: -, Views: 8.373

Even voorstellen
Ik ben Hoite, 25 lentes jong en studeer voor docent informatica.
Ik ben de laatste jaren een aardige Apple-verzamelaar geworden en zit inmiddels behoorlijk diep in het Apple-Ecosysteem, waar ik overigens zeer tevreden over ben. Ik heb 24k nummers in iTunes staan, welke ik stream naar mn MacBook/iPhone, ik maak veel gebruik van iCloud backups en agenda’s, backup mijn computers naar een Time Capsule enzovoorts enzovoorts.
Ik word dan ook regelmatig voor fanboy uitgescholden door klasgenoten ;)
Maar toch zit deze jongen al een week zonder iPhone 6, hoe kon dit gebeuren?

Een week zonder iPhone 6
Hij stond zeker op de planning om aangeschaft te worden, ik heb altijd 2-jarige abonnementen gehad en koop altijd de hele nummers iPhones (dus niet de 4s/5s enz). Toch heb ik nu besloten om niet voor een iPhone 6 te kiezen.
Allereerst omdat ik niet zo tevreden was na het zien van de livestream. Nouja, na het terugkijken van de livestream, want live was het een stotterdisco. Bij voorgaande livestreams/iPhone events viel ik ongeveer schuimbekkend van mijn bureaustoel van jaloezie en kon ik het niet weerstaan om de nieuwe iPhone niet aan te schaffen, dit jaar had ik zeer wisselende gevoelens.
Van mij had ‘ie’ niet groter gehoeven.

Ik ben vandaag speciaal de MediaMarkt in gewandeld om dat ding even vast te houden. Ik moet toegeven dat ik het toch een supermooi apparaat vind, maar ik wil gewoon geen grotere telefoon. De uitstekende camera vind ik overigens echt heel lelijk.

Ik ga dit jaar lekker die €700,- in m’n zak houden en nog even door met mijn iPhone 5, die het nog wel prima doet.
Misschien dat ik ergens een tweedehands 5s vandaan haal, dan heb ik toch iets nieuws, en dat Touch-ID lijkt me wel handig.

Zijn er meer potentieele iPhone 6 kopers die ook nog aan het twijfelen zijn?